Interjú Lakatos Márkkal

Május 7-én 19.15-től játszik a Chicks on Speed az Europe Mánia fezstiválon. Lakatos Márk stylist, aki kortárs színházi előadásoknak is tervez jelemezeket, valamint a velvet.hu oldalon ír blogot, a német banda legnagyobb magyar rajongója. Róluk kérdeztük, és meghívtuk Márkot a fesztiválra, hogy töltsön egy órát kedvenceivel.


- Miért szereted ezt a zenekart?

Ez egy régi nagy szerelem még, ha csak plátói lehet is. Sok évvel ezelőtt a We don't play guitars című elmebajos videoklip kerített a hatásuk alá, azóta is függő vagyok. Miért? Mert elképesztő, mert anti-divat, mert borzasztóan cool, de közben őrülten vicces. Lovebite rocks!!!!!

- Vannak azért más programterveid is a fesztiválra?

Quimby és Le corps mince de Francoise  rocks!!!

- Ha te lennél a stylistjuk mit változtatnál rajtuk?

Jegyezzük meg a neveket: Max Kibardin, Ari Fish, Peggy Noland, Kathi Glas. Full respect!!!! Ez úgy jó, ahogy van. Tessék megnézni a kollekciókat.

- Ha lehetne velük egy estéd, mivel töltenéd?

Amikor múltkor meghívtuk őket Budapestre a Műjégpályára (!) a wishlist-jük fergeteges volt. Például meghatározott évjáratú varrógépeket kértek a színpadra és egy sor hasonló dolgot pezsgő és egyéb kíséretében. Hát szerintem ezekkel az eszközökkel lehetne egy jó bulit csapni. Vagy Berlinben a KitKat-ben egy komolyabb rendezvényt is el tudnék képzelni.

< vissza